petek, 14. april 2023

Celodnevno varstvo za Luckyja

Pridejo dnevi, ko se moram udeležiti kake pomembne konference ali posveta. Takrat kuža ostane sam doma. Vendar ker ga kužanov ne smemo puščat cele dneve same doma je dobro poznati koga od bližnjih prijateljev ali nekoga, ki vam bo v tem času pripazil oz zanj lepo poskrbel. Na srečo v Novi Gorici poznam Majo Wagner, ki lepo poskrbi za kosmatinčke v svojem varstvu. V petek 14. aprila sem bil v Goriških brdih na enem celodnevnem posvetu. Luckyju, ki se načeloma boji veliki psov, je delala družbo Majina psička Jona. Ko sva to povedala Lumpiju nama sploh ni verjel. Tudi njega pripravljam na vključitev v naše primorsko življenje. Mislim, da je skoraj skrajni čas.  

Lucky in Jona v varstvu




Prevzem Luckyja smo naredili v naši skupni najboljši čajnici v Novi Gorici, to je Dnevni. Po tem srečanju smo šli naravnost domov na Koroško do Lumpija.


Naslednji dan na sprehodu na Lumpiju povem za Majino varstvo. Zanimivo, da se je odzval klicu, čeprav je uradno naglušen. Ustavil se je in poslušal kaj sem mu želel povedati. Mislim, da bi se tudi on veseli tega snidenja z Jono enako kot Lucky. 




Ni komentarjev:

Objavite komentar