torek, 20. oktober 2015

Zdrav nasvet za jesensko obdobje

Odločil sem se, da vam bom razkril svoj skrivnostni recept kako v jesenskem času ojačati imunski sistem in se tako pripravit in zaščititi pred razsajanjem gripe in prehlada, ki se v tem času širijo med ljudi kot nekoč črna kuga. Nasvet bo seveda zastonj, zato ga prosim dobro izkoristite in hranite za v prihodnje! Glasi pa se takole: NE glejte nobenih poročil, sploh na kakšnem POP TV ali Kanal A! Tam slišiš toliko sovraštva in vojnega hujskaštva do vseh in vsega, da vas psihično in mentalno pripravijo na razvoj akutnih in kroničnih bolezni. 

Zato ob tem času raje režite kostanje za naslednji dan. Pripravite svoj domač kruh ali testenine. Pokličite kakšnega prijatelja in ga povabite na čaj. Vzemite knjigo v roke in jo preberite. Zvečer lahko greste tudi na bazen ali v savno. Romantični so tudi sprehodi pod jasnim nebom, kjer lahko opazuješ zvezde in luno. Obstajajo tudi družabne igre tarok ali človek ne jezi se. 

Nekoč so se ob zimskih in jesenskih časih, ko so noči daljše ljudje družili in igrali. Danes pa so ljudje postali samo še receptorji negativne energije, ki ne služi nikomur, razen morda farmacevtskim podjetjem, ki med reklamami objavljajo svoja čudežna zdravila. Negativna poročila lahko resno vplivajo na vaše razpoloženje. Zato jih ne spremljajte. Če bo kaj res pomembnega boste to že slišali tako ali drugače.

 Ne nasedajte črednemu nagonu. Mislite s svojo glavo in delajte tako, da bo vam dobro. V vaše dobro pa je, da se vam razpoloženje v tem času ne pokvari, sicer boste sami krivi, če zbolite za gripo ali prehladom.

Zdravo! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar